.
Pozovite

+387 (51) 233 820

.
Pošaljite poruku

office@mfsoftware.com

utorak, 28 februar 2023 09:19

Poslovne aplikacije

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Poslovna aplikacija za praćenje evidencije o kreditima u bankama i mikrokreditnim organizacijama. Na jednom mjestu i u svakom trenutku pronađite sve informacije o vašem kreditnom portfoliju. Takođe, uz ovaj program možete povezati i naše druge aplikacije iz ove oblasti kao što su ALM i MRS39.
Knjigovodstvena aplikacija za praćenje poslovnih promjena u preduzećima. Modularni pristup omogućava da izaberete dijelove knjigovodstva koji su vam potrebni, a da pri tom ne plaćate paket koji nećete koristiti. Istovremeno, moguće je nadograditi aplikaciju dodatnim modulima u bilo kojem trenutku korištenja aplikacije.
Osiguranje
Praćenje poslovnih promjena u osiguravakućim društvima je veoma kompleksno, Naša aplikacija vam omogućava da olakšate i ubrzate dolazak do potrebnih informacija. Takođe vam omogućavamo i automatizaciju različitih vrsta obračuna koji se najčešće pojavljuju u ovoj vrsti poslovnih subjekata.
Za potrebe investicionih fondova razvili smo aplikaciju za praćenje portfolija investicionog fonda, te u sklopu ove aplikacije i mogućnost obračuna neto vrijednosti imovine fonda, kao i praćenje finansijskog knjigovodstva koje prati ove promjene. Automatizacija knjiženja, odnosno formiranja knjigovodstvene evidencije iz promjena koje se unose u front office-u, omogućava da se uz korištenje ovog softvera blagovremeno formira evidencija, kako u zatvorenim, tako i u otvorenim investicionim fondovima, te dobiju svi potrebni dnevni i mjesečni izvještaji.
Informatizacija arhivskog poslovanja. Omogućava evidenciju dokumenata pretvorenih u pdf ili neki drugi format za arhiviranje dokumentacije, te brzo pretraživanje i pregled elektronske verzije dokumenta.
Read 1523 times
More in this category: Krediti »